Engangspute for valpetrening for kjæledyr kan være et godt valg

I vår mening er underputene (pads) for folk.Faktisk er bind også nødvendig for kjæledyr for å hjelpe til med å håndtere inkontinens, kjæledyr som går inn i menstruasjon eller atferdsproblemer.Og det er en lettelse for kjæledyrforeldre.

valpetrening

Hvorfor kjæledyr kan trenge valpetrening?

1. Sykdom
Urinveisinfeksjoner hos kjæledyr er en vanlig årsak til midlertidig inkontinens.Dyneputer kan også brukes på et kjæledyr med funksjonshemminger eller midlertidig etter en veterinærkirurgi.

Engangspute for kjæledyr

2. Inkontinens
Eldre kjæledyr er mer sannsynlig å miste kontrollen over hans eller hennes tarm, men inkontinens kan også skyldes sykdom eller til og med eksitabilitet.
Kjæledyrsputene kan være et godt valg hvis det viser seg at hunden din har et pågående potteproblem som han eller hun ikke kan kontrollere.

Dyneputer

3. Menstruasjon
Før kastrering og kastrering har kjæledyr i brunst perioder.Bruk kjæledyr pad eller bleie er godt valg for kvinnelige kjæledyr.

Engangsputer

4. Atferdsproblemer
Kjæledyr kan vise merkeadferd når de tisser på, spesielt hannhunder.Merkeatferd kan være frustrerende innendørs når det involverer skoene eller sofaen i stedet for et tre eller en brannhydrant.

underputer

Vårt firma har mer enn 13 år med OEM-produksjonserfaring innen valpopplæring engangsputeputer for kjæledyr med ISO-, CE-, FDA- og SGS-sertifikater.Hvis du er interessert, kontakt oss nå


Innleggstid: Jul-05-2022