Engangsunderputer for personlig pleie

produsent av engangsunderputer

Hva er underlag, egentlig?

Engangssengeunderlag er ultraabsorberende puter som beskytter madrassen mot tisseskader.Puten bør plasseres under eller over arkene, etter personlig smak.
De er viktige for å absorbere væske som lekker.For å beskytte møbler og madrasser mot urinskader, kan vi brukes i stor skala på langtidssykehus og fasiliteter.

OEM engangsunderputer
Fordeler med å bruke underlag

Vokseninkontinensartikler som for eksempel inkontinensunderlag for voksne, inkontinenssokker og andre inkontinensprodukter for voksne brukes blant mennesker.

Du kan også bruke dem til å sikre sengetøy, laken og andre møbler fra skader forårsaket av inkontinenslekkasje i stor skala.De kan også brukes til å beskytte bilseter, rullestoler og andre steder der en inkontinenspasient kan ligge eller sitte.

Newclears Underputer og bleier for eldre er ideelle for sykehus, sykehjem og private hjem for å holde underlaget på sengen eller madrassen tørt.Den kan brukes til både barn og voksne som har mistet blærekontrollen.Flere lag er tilstede i inkontinens underputer for voksne, som spiller en viktig rolle i å hindre at fuktighet sprer seg til møblene, madrassen eller rullestolen.

engangs inkontinensunderlag

Materialer brukt i engangsunderputer for inkontinens

Engangsunderputer er vanligvis laget av en kombinasjon av materialer, inkludert et mykt topplag, absorberende kjerne og vanntett bakside.Noen av de vanligste materialene som brukes i engangsunderlegg for voksne inkluderer:

Ikke-vevd stoff

Ikke-vevde stoffer brukes ofte i engangsunderputer da de er myke, komfortable og absorberende.De er laget av fibre som er bundet sammen ved hjelp av varme, trykk eller kjemikalier.

Lo masse

Fluffmasse er en type tremasse som vanligvis brukes i den absorberende kjernen til engangsunderputer.Den er svært absorberende og kan inneholde store mengder væske.

SAP (superabsorberende polymer)

SAP er en type polymer som kan absorbere og holde på store mengder væske.Den brukes ofte i den absorberende kjernen til engangsunderputer for å forhindre lekkasjer og ulykker.

underputer fabrikk
For eventuelle spørsmål om Newclears-produkter, vennligst kontakt oss på e-post:sales@newclears.com,Whatsapp/Wechat Skype.+86 17350035603, Takk skal du ha.


Innleggstid: 25. desember 2023