Bør du bruke hundeservietter kontra katteservietter?

Kluter til kjæledyr

Hva erkjæledyrservietter?
Kjæledyrforeldre forveksler ofte babyservietter med kjæledyrservietter.Selv om de begge er våtservietter, er det fortsatt forskjeller.De beste våtserviettene til kjæledyr er de som er laget med omhu, og sikrer at hundeserviettene og katteserviettene dine er fri for sterke forbindelser som kan forstyrre kjæledyrets huds pH og forårsake hudproblemer.Kjæledyrservietter bør ikke inneholde stoffer som kan være skadelige for kjæledyret ditt når de slikker det tørkede området.

Hundeservietter

Hvorfor bruke våtservietter til kjæledyr?
Premium kjæledyrservietter er enkle og trygge å bruke når du rengjør kjæledyret ditt.
1. Når familiemedlemmer er følsomme for dander fra kjæledyr.Kjæledyrservietter er ikke bare nyttige for kjæledyr, men også for familiemedlemmer som er allergiske mot dander fra kjæledyr.Kjæledyrdander består av små flekker av hud som blir kastet av katter, hunder, gnagere, fugler og andre dyr med pels eller fjær, ifølge Northeast Allergy Association.Dander fra kjæledyr er veldig lett og kan forbli suspendert i luften en stund.Den fester seg også lett til møbler, tekstiler, sengetøy og andre husholdningsartikler.

2. Det anbefales ikke for hunder å bade hver dag da dette kan forårsake tørrhet og irritasjon i huden.Regelmessig bading kan fjerne kjæledyret ditt for de naturlige oljene huden produserer.I tillegg til å tørke bort smuss eller dander, kan du også bruke kjæledyrservietter på hundens pels for å holde den frisk lenger.

3. Hundeservietter, katteservietter, kjæledyrservietter for hunder, kjæledyrservietter for katter
Når pelsbabyen din når en høy alder, vil pleievanene dine endres.For hunder med begrenset bevegelighet og hofteproblemer, kan det å ta med kjæledyrservietter bidra til å holde dem rene og friske i de fleste situasjoner.

våtservietter

Etter at kjæledyret ditt har tilbrakt tid utendørs.Hundeservietter er flotte for rask opprydding.De fungerer utmerket til å fjerne overflatesmuss og skitt fra pelsbabyens pels.Husk at kjæledyrservietter ikke er en erstatning for et bad, så vurder nøye om kjæledyret ditt er skittent nok til å trenge noe annet enn en serviett.

Når du rengjør kjæledyrets skitne poter.Hundeservietter brukes ofte av kjæledyrforeldre som hundepoteservietter for å rense skitne poter etter en boltre seg i hagen.Det anbefales å tørke av hundens poter etter hver tur og før du går inn igjen.Du vet aldri hva hunden din har blitt utsatt for der ute.Om våren og sommeren er pollennivået høyest og kan irritere deg og hunden din.Om vinteren kan hunden din gå inn i frostvæskeforurensede områder utendørs, og en rask påføring av hundepoteservietter etter en tur kan bidra til å forhindre alvorlige kjemiske brannskader fra fortaussalt.

Passer for hunnhunder i brunst.Når hunnhunden din er brunst, spesielt kjæledyrhunden din, vil de oppleve vaginal blødning.Blodig utflod kan gi flekker på tepper og møbler.Vil du ha blodflekker på sengen eller sofaen?Hundebleier er en fin måte å forhindre at sekret kommer overalt.Du må imidlertid tørke av hundens private deler under bleieskift for å holde henne komfortabel og ren.

Kjæledyrservietter er flotte for hunder og katter.De er praktiske, praktiske, alltid tilgjengelige, trygge og bidrar til å holde hjemmet ditt rent og kjæledyrene dine sunnere og lykkeligere.Ikke bare sparer katteservietter og hundeservietter deg tid, men de fremmer faktisk bedre hud- og pelshelse og bidrar til å forhindre infeksjoner.

Vi tilbyr OEM- og ODM-tjenester, designere kan designe emballasjedesign med merket ditt gratis til du er fornøyd.Ikke nøl, kontakt oss gjerne for å få et tilbud og gratis vareprøver!

For eventuelle spørsmål om Newclears-produkter, vennligst kontakt oss påemail:sales@newclears.com,Whatsapp/Wechat Skype.+86 17350035603, Takk skal du ha.

 


Innleggstid: Apr-01-2024