Hvilke problemer løste voksenbleier den gamle mannen?

Inkontinens medfører stor smerte og ulempe for pasienter, noe som alvorlig påvirker pasientenes livskvalitet.Spesielt er eldre trege i sine handlinger, aktivitetsevnen er svekket, og selvtillit etter sykdom er utsatt for skade.Det er utsatt for mistillit og sta i andre.I alvorlige tilfeller er følelsene lave og engstelige.

voksen bleie av høy kvalitet

I denne forbindelse må vi ha mer tålmodighet til å stimulere pasientens tillit til bedring med mildt språk og atferd, og velge envoksen bleie av høy kvalitetfor å løse problemene eldre møter.

Hva er konsekvensene av voksenbleier som ikke egner seg for voksenbleier.

Mange av familiemedlemmene til inkontinensen har medført mye ulempe for de eldres liv fordi de ikke er egnet.Følgende er de ulike problemene som inkontinensen står overfor etter undersøkelse:

1. Snu deg ubevisst når du sovner, noe som forårsaker sidelekkasjer til jord.

2. Ofte bleieskift om natten påvirker søvntiden.

3. Bleiene er for tykke og materialet er ubehagelig, noe som gjør at pasienter er redde for å gå inn på offentlige steder og bringer sjenanse.

4. Lukten av bleier er dårlig, og lukt produseres etter inkontinens.

Så, hvordan velge riktigengangsbleier for voksne?

1. Bomull myk hud: Fordi bleiene er slitt, må de velge høy kvalitet og gode materialer slik at de gamle er behagelige å ha på.

2. Øyeblikkelig tørking og tørrhet: Velg voksen bleie med rask vannabsorpsjon og lang hyling, for å redusere penetrasjonen og gjøre huden mer tørr.

3. Lett og pustende: Valget av voksen bleie må være lett og pustende for å forhindre for prippen og skade huden.Det er mer behagelig å ha på seg, slik at de eldre kan gå ut.

4. Frisk smak: Sterk smak, hold deg frisk, gjør inkontinensen jevnere.

For øyeblikket er produktene fra bleiemarkedet for voksne ujevne, og valget må være forsiktig.Som en ledende leverandør av engangsbleier i Kina, fokuserer Newclears på å produserevoksenbleier av topp kvalitet, og i tillegg til voksenbleier produserer vibleiebukser for voksne, inkontinensunderlagogså.

engangsbleier for voksne

Velkommen til å kontakte oss for å få mer informasjon om produktene våre.


Innleggstid: Nov-02-2022